skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/3/a/geertrottiers.be/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 392 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/3/a/geertrottiers.be/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 393 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/3/a/geertrottiers.be/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 392 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/3/a/geertrottiers.be/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 393 125 Jaar Jaarmarkt In Schelle

Dit jaar vier we 125 jaar Jaarmarkt in Schelle!

Het is niet de 125ste editie. De eerste editie werd georganiseerd in 1893. Op 14 en 15 oktober vieren we dat de Schelse Jaarmarkt 125 jaar oud is!

De gemeentelijke werkgroep rond de jaarmarkt, het directiecomité van het AGB, Schepen voor Markten Axel Boen en ikzelf als Schepen van Feestelijkheden, nodigen u van harte uit op Schelle Jaarmarkt! Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober staan er tal van activiteiten gepland. Traditioneel opent het gemeentebestuur op 14 oktober om 9u00 de feestmarkt in de Provinciale Steenweg onder luid feestgeschut. Loop zeker eens over de koopjesmarkt en bezoek de verschillende eet- en drinkgelegenheden die door de Schelse verenigingen en middenstand worden georganiseerd. Op het kerkplein kan jong en oud zich gaan amuseren op onze jaarmarkt foor.

Zaterdagavond om 20u00 sluiten we de eerste jaarmarktdag af met een spetterend vuurwerkspektakel achter de Noorddijk in de Renaat Veremansstraat. Aansluitend kan je gaan verder feesten op het gratis straattfestival van CRYSTAL EVENTS ter hoogte van Café Schuttershof.

Op zondag 15 oktober kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar deelnemen aan onze jaarlijkse GOCARTWEDSTRIJD. Van 13u00 tot 17u00 toveren we de Provinciale Steenweg om tot een heus hindernissenparcours.

Ik hoop jullie te mogen begroeten tijdens dit Schelse feestweekend!

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken