skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Nieuwe Website Schelle

Gemeente Schelle lanceert nieuwe website

In vorige blogposts had ik al eens iets gezegd over de digitale stappen die onze gemeente aan het maken is. Samen met mijn collega’s van de verschillende gemeentediensten, heb ik hard gewerkt om onze gemeente een flinke inhaalbeweging te laten maken op het vlak van informatica en digitalisering. Als Schepen van Informatica heb ik niet stil gezeten. En vandaag ben ik dan ook blij én trots om de gloednieuwe website van onze gemeente aan u voor te stellen. Dit is een mooie nieuwe realisatie naast het eerdere gelanceerde online platform voor de inschrijvingen van de kinderopvang. Neem snel eens een kijkje op www.schelle.be. En zoals je weet, ik sta altijd open voor feedback. Het kan altijd beter, dus uw feedback is zeker welkom.

Vragen van de burger centraal

De nieuwe website speelt volledig in op de vragen van onze burgers. We hebben het de bezoeker zo makkelijk mogelijk gemaakt. De startpagina geeft overzichtelijk de onderwerpen weer die het meest gezocht worden zoals de openingsuren, een melding maken, inschrijven voor activiteiten of documenten aanvragen. De website focust op de producten en diensten voor onze inwoners, niet op welke gemeentedienst daarvoor verantwoordelijk is.

Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet

We willen de brug tussen gemeente en de inwoners, verenigingen en ondernemingen leggen. De website moet helpen om snel en efficiënt zaken met de gemeentelijke diensten te kunnen regelen. Heel belangrijk is dat we alles vanuit het principe “Digitaal waar het kan, persoonlijk waar het moet” hebben opgezet. Sommige zaken dienen nu eenmaal op een persoonlijke manier aangepakt te worden. Ondertussen werken we ook nog verder aan een app om het nog makkelijker te maken om meldingen door te geven.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Neem dan gewoon even contact op met onze info- en communicatiedienst op de website. Tips en feedback van gebruikers helpen om de website steeds te verbeteren en af te stemmen op de behoeften.

 

Bezoek hier de nieuwe website

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken