skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Nieuwe Dubbellaagse Fietsenstalling Aan Het Station

Nieuwe dubbellaagse fietsenstalling.

24 fietsen makkelijk en vlot stallen op amper 1 autoparkeerplaats.

Mobiliteit is voor mij, het huidige gemeentebestuur en onze inwoners een belangrijk gegeven. Eind vorig jaar konden we er al voor zorgen dat de trein eindelijk terug stopt in onze gemeente. We vinden het belangrijk om te blijven investeren in oplossingen die het fietsgebruik in onze gemeente kunnen stimuleren. Want elke inwoner die zijn verplaatsingen met de fiets of te voet maakt, is een auto minder die in onze gemeente rondrijdt.

We hebben lang gezocht naar een passende oplossing. Op verschillende plaatsen zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden en op de KdG Hogeschool vonden we de oplossing: een dubbellaagse fietsenstalling waarmee we vlot 24 fietsen kunnen stallen op amper 1 autoparkeerplaats. In het systeem kan je dus 2 fietsen op elkaar plaatsen. En dit gaat verrassend vlot, want door de geïntegreerde gasveren kan een fietser zijn fiets heel makkelijk opheffen en op de etage zetten. Om het geheel helemaal comfortabel te maken voor de treinpendelaars, heeft onze technische dienst nog een afdak voorzien.

Wil je graag weten hoe de nieuwe fietsenstalling juist werk? Neem dan een kijkje op de Facebook pagina van onze gemeente.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken