skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Boeren En Buren Schelle

Lekkere groenten rechtstreeks van de boeren uit onze streek!

Groenten zijn gezond! Ze zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde en evenwichtige voeding. Verse groenten zijn lekker en gelukkig vinden we in de supermarkten een groot en mooi aanbod. Maar er gaat niets boven de dagverse groenten, rechtstreeks van het veld. Er zijn niet veel meer échte boeren in Schelle. Maar in de ruime Rupelstreek zijn er gelukkig nog wél. Om die kraakverse groenten makkelijker van bij de boer tot bij de consument te krijgen, is er nu het online platform “Boeren en buren”.

De buurderij

Het concept is gebouwd rond de idee van een “buurderij”. Het is een soort streekmarkt waar je lekkere kwaliteitsproducten van producenten uit de buurt kan ophalen. En het is een heel eenvoudig concept: je registreert je op het platform van Boeren en Buren,  je geeft online je bestelling door en komt vervolgens op vrijdagnamiddag naar de buurderij om je producten af te halen.

De buurderij van Schelle heeft zijn ophaalpunt aan het Gildenhuis op het kerkplein van Schelle. Afhalen kan iedere vrijdag tussen 16.30 uur en 18.00 uur.

Online je verse groentjes bestellen

Bestel hier je verse groenten

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken