skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Schelle Neemt Flinke Stappen In Digitalisering Van Diensten

Schelle neemt flinke stappen in digitalisering van diensten

Na het online inschrijven voor de activiteiten georganiseerd door onze Vrijetijdsdienst, werd het ook mogelijk gemaakt om online in te schrijven voor onze kinderopvang “de Schellebel”.

Men kon ondertussen reeds online inschrijven voor onze go-cart-race met de jaarmarkt, de buitenreceptie voor de bewoners en de vrijetijdsdienst. Iets waar vele Schellenaren gebruik van maken! Maar nu zetten we met onze gemeente nog een nieuwe stap. Een serieuze stap, want vanaf begin januari 2018 zal je ook via een online webshop materialen zoals tafels, stoelen, nadars,… van onze uitleendienst kunnen reserveren. Dat is goed nieuws voor onze verenigingen! Het huren van gemeentematerialen wordt hierdoor veel eenvoudiger. Bovendien zal de verwerking van de verhuringen makkelijker verlopen. In een volgende fase zal het ook mogelijk gaan zijn om via de webshop tickets te bestellen voor de activiteiten van Ivebic, de cultuurdienst van Schelle-Hemiksem en Niel.

Kortom, met Schelle zitten we bij de kopgroep in Vlaanderen wat digitalisering betreft. Als schepen van Informatica ben ik daar bijzonder trots op!

Website Schelle

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken