skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be
Schevetorenfeest Komt Eraan!

HET SCHEVETORENFEEST 2017 KOMT ERAAN!

Zaterdag 9 september gaat de 6de editie van het ScheveTorenFeest van start.
In het park, op het kerkplein en in de sporthal zal u weer kunnen genieten van een bijzonder ontspannend en gevarieerd programma.

Met onder andere topartiesten, straattheater, muziekbands, kinderattracties, Stubru-fuif, de populaire Torekesworp en een NIEUW uniek lichtspektakel op de kerkgevel, wordt dit ScheveTorenFeest weer een fantastische belevenis.

Schevetorenfeest 2017Weten jullie wie de drijvende krachten achter dit gebeuren zijn? Regisseur Raymond Claes met adjunct-regisseur Marina Van Kerckhoven.
Zij staan garant voor alweer een groots spektakel. Samen met duiveltje doet al Philippe Van Belingen, burgemeester Rob Mennes en mezelf maken Raymond en Marina deel uit van het organiserende ScheveTorenComité.

Acht Schelse verenigingen zorgen ook voor smakelijke gerechten/hapjes en dranken uit 8 Europese landen want deze editie van het ScheveTorenFeest kreeg ‘Europa’ mee als thema.
Een aantal optredende artiesten zijn ook van verschillende landen afkomstig.

Net voor de zomervakantie krijgt elke Schellenaar een brochure in de bus met daarin alle info over het ScheveTorenFeest zoals het programma, toegang, enz.

Noteer dus nu maar al in uw agenda: 

ZATERDAG 9 SEPTEMBER VAN 14 TOT 03 UUR, SCHEVETORENFEEST!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken