skip to Main Content
+32 474 20 21 01 uwmeningtelt@geertrottiers.be

WIE BEN IK?

De meeste Schellenaren kennen me al.
Ken je me nog niet? Of ben je een nieuwe inwoner van Schelle?
Dan kan je me hier beter leren kennen.

GEERT ROTTIERS

Ik ben Geert Rottiers, geboren op 17 juni 1963. Een geboren en getogen Schellenaar dus. Ik liep school in onze beide Schelse topscholen. En geloof me, dat zijn ze ook. Als je weet dat meer dan 400 kinderen van buiten onze gemeente, in Schelle school lopen, zegt dat voldoende.

Ik ben bezig met dingen die mensen écht bezighouden. In mijn rugzak zit een jarenlange ervaring in het verenigingsleven. Ook op professioneel vlak heb ik doorheen de jaren heel wat ervaring opgedaan. En natuurlijk het gezinsleven leerde me heel wat mooie dingen.

Ik ben een heel betrokken persoon. Meer dan 20 jaar sta ik tussen de mensen en ben ik actief in de Schelse politiek. Tussen de mensen, daar voel ik  me goed.

In mijn rugzak zitten daarom ook dingen die mensen mij persoonlijk toevertrouwen. En vertrouwen is belangrijk. Elke dag opnieuw ervaar ik dat mensen dat vertrouwen bij mij kunnen vinden.

Lees hier meer over mijn politiek engagement.

Naast mijn mandaat als schepen werk ik ook deeltijds voor de VAB autorijschool als kantoorhouder van Boom en Wilrijk. VAB is de grootste Vlaamse mobiliteitsclub met meer dan 380.000 leden. VAB rijschool is daar een onderdeel van de VAB groep. Ik schrijf nieuwe leerlingen in en maak de planning voor 10 rijinstructeurs. Het leuke aan de job is dat ik hier veel jonge Schellenaren ontmoet die hun rijlessen komen nemen.

Voorheen was ik zelfstandig handelsvertegenwoordiger, tussenpersoon in de verkoop, na 23 jaar gewerkt te hebben als commercieel afgevaardigde bij Hoisting Equipment. Een bedrijf dat actief is in hef– en hijsmaterialen, riemen, takels, kettingen en rolbruggen.

Volg me op Facebook
Mijn politiek engagement

MIJN HOBBY'S

Slag om Stalingrad

Ik ben enorm geïnteresseerd in de tweede wereldoorlog. Meer specifiek de opmars van het Duitse leger op het Oostfront meer bepaald de opmars van legergroep Zuid naar Stalingrad. In Stalingrad werd de Duitse opmars tot staan gebracht. De slag om Stalingrad was het keerpunt van de tweede wereldoorlog op het Oostfront. Ik geef voordrachten over de slag om Stalingrad, schreef er twee boeken over en bouwde een website rond het onderwerp: www.stalingrad.net

Queen

Ik ben een verwoed verzamelaar van wereldwijde persingen van 12 inch singles of maxi singles van de rockband Queen. Ondertussen telt mijn verzameling 220 originele en unieke exemplaren van promo-versies, DJ mixes, radiostation-versies.

Mijn voorkeur voor muziek gaat uit naar het rockgenre. Queen is altijd mijn favoriete band geweest. Maar niet alleen Queen, ook Led Zeppelin en een streepje blues van The Doors kan mij zeker bekoren. In mijn dag dagelijkse leven is er iedere dag wel plaats voor een streepje muziek van Queen. Trouwens wie kent de onslijtbare klassiekers niet als Bohemian Rhapsody, We will Rock you, We Are The Champions, Another One Bites the Dust,…

Every generation has its heroes…

Maar ook de hedendaagse muziek kan ik wel smaken. Mijn twee zonen Niels en Mats houden me wat dat betreft jong!

Website Slag om Stalingrad
Stalingrad website
Queen
Back To Top
×Close search
Zoeken